19. veljače 2015. redovna Izvještajna Skupština Udruge

Nadnevka 19. veljače 2015. godine održana je redovna izvještajna Skupština Udruge veterana i prijatelja 141.brigade hrvatske vojske u kino sali “HNK Hajduk” na Poljudu . Na Skupštini je bilo nazočno  54  redovnih članova Udruge.

Skupština je bila izvještajnog karaktera.  Predsjednik Udruge podnio je izvješće o radu za 2014. godinu, a podnešena su i izvješća Nadzornog Odbora te Suda časti, financijsko izvješće te plan i program rada Udruge za 2015. godinu, te je iste Skupština usvojila.

Sukladno Zakonu o udrugama, zbog usklađivanja Statuta udruge s novim Zakonom o udrugama, usvojen je i novi Statut udruge kako bi Udruga mogla što učinkovitije provoditi svoje aktivnosti u skladu sa Zakonom o udrugama.

Također je, sukladno novom Statutu Udruge izabran i likvidator Udruge. Na tu dužnost jednoglasno je izabran član udruge i bivši pripadnik Brigade gospodin Lukša Regjo mag. iur.

Udruga veterana i prijatelja 141. brigade hrvatske vojske zahvaljuje svima koji su pomogli da se Skupština održi, a posebno HNK Hajduk te  članovima Udruge koji su doprinijeli da ova Skupština protekne radno i svečano na ponos svima kojim svojim radom doprinose ugledu Udruge.

izvješće-2 o radu 2014