Održana Izvještajno-Izborna skupština 2018. god

Nadnevka 22. ožujka 2018. godine u prostorijama hotela Zagreb održana je  Izvještajno izborna skupština Udruge veterana 141.  brigade HV. Nakon intoniranja himne i minute šutnje za sve poginule hrvatske branitelje te utvrđenog kvoruma, Skupština je usvojila Izvješće o radu, financijsko izvješće, te Izvješće predsjednika Nadzornog odbora o financijskom poslovanju te upravljanje udrugom za 2017. godinu. Nakon izvještajnog dijela Skupštine uslijedio je izborni dio. Da bi mogli izabrati novo rukovodstvo udruge, Skupština je najprije razriješila dužnosti predsjednika, dopredsjednika, tajnika te članove Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti.

Za novog  predsjednika izabran je Stanko Vladušić . Za  dopredsjednika su izabrani: Živko Topić, Mirko Sušac i Marko Ćurković.

Novoizabrani tajnik  je Tonći Jelavić-Šako.

Članovi  Izvršnog odbora su: Vinko Plazibat, Vinko Škarica, Miljenko Mić, Damir Vladušić, Petar Mandić, Mirko Prančević, Ivan Podrug i Goran Ban.

Članovi Nadzornog odbora su: Lukša Regjo, Ivan Vučica, Josip Goreta, Milivoj Mladina i Drago Rendić.

Članovi Suda časti su: Jozo Vidić, Petar Bilobrk, Senija Belas, Slavko Tešija i Ivica Šalinović

Novoizabrani Predsjednik se zahvalio svim dosadašnjim dužnosnicima na iznimnom doprinosu u radu Udruge te ih pozvao na daljnju suradnju. Također je pozvao i sve članove Udruge da se aktivnije uključe u rad i da svojim prijedlozima i idejama sudjeluju u svim aktivnostima koje će doprinijeti zaštiti časti i dostojanstva Domovinskog rata i hrvatskog branitelja.

Čestitamo svim novoizabranim predstavnicima Udruge te im želimo uspjeh u budućem radu na boljitak svih nas!